FAQ

1Vem passar win-win GO! för?
Win-win GO! är anpassad för aktiebolag som har en till två anställda. Driver du en annan bolagsform hjälper vi dig gärna med en eventuell ombildning.
2Vad kommer det att kosta?
Vi jobbar enbart med fasta priser, eftersom vi vill att du som kund ska veta hur mycket din redovisning kostar, oavsett hur ofta du kontaktar oss. Vårt standardpris är 2 700 kr/månad, och priset gäller om du har ett enmansföretag i de flesta branscher (t.ex. IT-konsult). Är din verksamhet bredare eller mer omfattande kan det fasta priset bli något högre – kontakta oss för offert (ges individuellt efter din verksamhets storlek och dina behov). Utöver månadskostnaden tillkommer en uppstartsavgift, motsvarandes ca två månadskostnader.
3Vad ingår i priset?
I priset ingår alla de tjänster och programvaror som behövs för bolagets räkning, både löpande under året samt vid räkenskapsårets slut. Vi sköter löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer, bokslut och årsredovisning samt inkomstdeklarationer. För att du enkelt och smidigt ska komma igång med tjänsten hjälper vi dig med uppstarten under ett inbokat uppstartsmöte. Därefter erbjuder vi fria möten på vårt kontor.
4Vad förväntas av mig som kund?
Som kund hos oss behöver du enbart:
  • Fakturera dina kunder (direkt i bokföringssystemet Fortnox).
  • Fotografera dina kvitton (för köp som rör företaget) i appen Companyexpense.
  • Attestera fakturor och slutgodkänna betalningar på banken.

För att du ska komma igång med detta på ett enkelt sätt hjälper vi dig med utbildning/genomgång på plats hos oss, under ett kostnadsfritt möte. Du får även instruktioner med dig hem och kan när som helst kontakta oss ifall du behöver hjälp med något av detta.
5Kommer jag ha en kontaktperson på Win-Win Ekonomi?
Hos oss får du en ansvarig redovisningskonsult som kommer att vara din kontaktperson och sköta ditt bolags redovisning. Vi hjälps åt att ordna så att din konsult får behörighet att utföra ärenden kopplade till Skatteverket och banken. Du får kontinuerligt digitala återrapporteringar om hur det går för ditt företag.
6Vilka banker stödjer ni?
Du kan bli kund hos oss oavsett vilken bank du väljer att använda, och vi har regelbunden kontakt med de olika bankerna. Dock har de kommit olika långt i att digitalisera sina finansiella tjänster. Bäst fungerar det om du har Handelsbanken och SEB, eftersom de kan erbjuda integrationer mellan bokföringsprogram, bank och betaltjänster.
7Företagsbrevlåda i Kivra, hur fungerar det?
När du blir kund hos oss hjälper vi dig och ditt företag att öppna upp en digital postbrevlåda (i Kivra), som du sedan delar med din ansvarige redovisningskonsult. På så vis kan vi ta del av ditt företags myndighetspost från Skatteverket och hantera ärenden så fort de inkommer, utan att du behöver vara mellanhand.
8Ställa om postadress, hur fungerar det?
När du blir kund hos oss kommer vi hjälpa dig med att ställa om postadressen till oss. Det innebär att vi får dina leverantörsfakturor direkt och du slipper vara mellanhand. Vi sköter alla betalningar till dina leverantörer (efter att du godkänt dem).
9Hur fungerar det med lön i bolaget?
Tillsammans med din redovisningskonsult går vi igenom vilken lönenivå som är mest förmånlig för bolaget och dig som privatperson. Vi sköter utbetalning av lön och skatter samt lämnar in deklaration och kontrolluppgifter för dig.
10Kommer jag ha tillgång till bokföringen?
Alla program vi använder är webbaserade, vilket innebär att du kommer åt dessa överallt där det finns internetuppkoppling.
11Jag har en annan byrå idag, hur byter jag till Win-Win Ekonomi?
Det är enkelt att byta redovisningsbyrå. Vi sköter kontakten med din nuvarande byrå och importerar all historik. Du kommer uppleva det som en oväntat smidig process – vi har de senaste åren hjälpt mer än 500 företag att byta från annan redovisningsbyrå till Win-Win Ekonomi, så vi har finslipat denna process.
12Har tjänsten en bindningstid?
Vi har bara en månads bindningstid, så att du kan känna dig flexibel.
13Jag vill bli kund, hur går jag tillväga?
Vad roligt att du vill bli kund! Fyll i kontaktformuläret nedan, så hör vi av oss till dig inom kort.

Undrar du någonting annat?

 

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill bli kund!

 

Julia

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
08-684 492 50
js@winwin-ekonomi.se


Isabelle

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
 08-684 492 49
il@winwin-ekonomi.se