Så fungerar det

Vi på Win-Win Ekonomi vill att du som kund ska få ut maximalt med värde när du använder win-win GO! Din personliga redovisningskonsult finns med dig hela vägen och ser till att du får all hjälp du behöver.

 

När du valt att bli kund hos oss bokar vi in ett uppstartsmöte på vårt kontor, där du får träffa din personliga redovisningskonsult. Vi inleder gärna mötet med att du får berätta mer om dig och din verksamhet. Vid mötet kommer vi att logga in på verksamt.se för att ställa om postadressen för ditt bolag till Win-Win Ekonomis box-adress. Detta för att du ska slippa agera mellanhand för dina pappersfakturor och annan post, exempelvis från Skatteverket. Vi går även igenom din registrering av bolaget så att förutsättningarna blir rätt för just din verksamhet. Tillsammans sätter vi upp de behörigheter din redovisningskonsult behöver samt går igenom och visar de program du kommer använda.

När mötet avslutas får du ett mail där samtliga instruktioner framgår. Mailet innehåller även länkar till sidor som beskriver mer om de olika programmen. Win-win GO! är lätt att använda. Skulle du ändå behöva hjälp kan du kontakta din personliga redovisningskonsult, som förklarar hur du ska göra för att komma vidare. Efter själva uppstartsmötet, när du är igång, sköter vi all bokföring löpande (leverantörsfakturor och betalningar hanteras dagligen eller vid behov). När det är dags att upprätta en momsdeklaration ser vi till att bokföringen är avstämd, skickar rapporter till dig samt deklarerar momsen till Skatteverket.

Vi får behörighet att utföra ärenden kopplade till:

Du kommer att använda dig av följande program:

Fortnox

Enkel och smidig fakturering

I bokföringsprogrammet Fortnox kommer du att skapa dina kundfakturor. Vi visar hur du skapar, skickar och bokför fakturorna. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy fakturamallar för olika projekt eller kunder, så att mallarna passar just din verksamhet.


Läs mer

Rillion

Smart och digital fakturahantering

När vi tagit emot din post scannar vi in dina leverantörsfakturor till Rillion, där vi hanterar och bokför fakturorna. Du får sedan mail från oss med information om att det finns fakturor för dig att attestera. När du klickar på länken i mailet kan du se dina fakturor och välja att godkänna (eller neka) dem. Efter att du godkänt en faktura ser vi till att den läggs upp på din bank, där du får godkänna betalningen.


Läs mer


Findity

Automatiserad och effektiv kvittohantering

Har du köpt en ny dator till företaget eller kanske varit på kundmöte och bjudit på lunch? Fota dina kvitton i appen Findity eller maila in dem till oss. När du skickat in din utläggsrapport (en samling av kvitton) kan du plocka ut pengarna som bolaget är skyldig dig, precis när du vill.


Läs mer

 

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill bli kund!

 

Julia

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
08-684 492 50
js@winwin-ekonomi.se


Isabelle

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
 08-684 492 49
il@winwin-ekonomi.se