Prissättning

Alltid till fast pris

Med win-win GO! får du all hjälp du behöver för hela året

I vårt paket ingår både det vi gör löpande (bokföring, betalningar, momsdeklaration m.m.) och det vi gör årligen (bokslut, årsredovisning, bolagets inkomstdeklaration, rådgivning kring exempelvis löneuttag, utdelning m.m.). Våra tjänster har alltid fast pris, så att du som kund i förväg kan känna dig trygg med vad kostnaden kommer att bli. Du får en jämn och förutsägbar kostnad över hela året. För att hjälpa dig komma igång bokar vi in ett uppstartsmöte, där du får träffa din personliga redovisningskonsult. Under mötet kan vi dessutom hjälpa dig att integrera win-win GO! med din bank.

Paketet kostar från 2 800 kronor per månad för dig som har ett litet AB, med en anställd. Har du större verksamhet kan priset bli något högre, efter möte kan vi lämna en offert. Har du ett vilande bolag, med bara årsvisa transaktioner, kan vi erbjuda dig ett lägre pris. Vi tar även ut en uppstartsavgift som motsvarar ca två månadskostnader. I paketet ingår all hjälp du som företagare vanligtvis behöver från din redovisningsbyrå under ett år.

 

Tilläggstjänster

Vi erbjuder en rad tilläggstjänster för dig som kund

Utöver de beskrivna tjänsterna kan vi hjälpa till med en hel del annat, eftersom vi är en medelstor redovisningsbyrå med hög kompetens inom flera områden. Hamnar du i en situation där du vill få hjälp med exempelvis din privata inkomstdeklaration, att upprätta ett aktieägaravtal, värdera bolaget eller göra ägar- eller styrelseförändringar, kan du även köpa den hjälpen från oss. Om ditt bolag växer och du behöver mer hjälp med HR-frågor kan våra lönekonsulter bistå dig, exempelvis med anställningsavtal/anställningsformer, frågor kring växa-stöd etc. Vi finns där för dig i alla situationer och under ditt företags hela livslängd!

 

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill bli kund!

 

Julia

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
08-684 492 50
js@winwin-ekonomi.se


Isabelle

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
 08-684 492 49
il@winwin-ekonomi.se