Det här ingår

Med win-win GO! får du lite mer. Vår digitala helhetslösning innehåller en rad tjänster som hjälper till att underlätta ditt företagande. Ett winnande koncept helt enkelt!

 

Betalningar

Vi hjälper till med att hantera dina betalningar. Det enda du behöver göra är att attestera dina fakturor, resten sköter din personliga redovisningskonsult.


Inkomstdeklaration

Med win-win GO! behöver du inte tänka på ditt bolags inkomstdeklaration. Vi sköter det åt dig och ser till att allt rapporteras till Skatteverket i god tid.


K10-bilaga

K10-bilagan är en bilaga som lämnas in tillsammans med din privata inkomstdeklaration. I bilagan beräknas ditt gränsbelopp, vilket är det belopp du kan ta ut som utdelning från ditt aktiebolag. Med win-win GO! ser vi till att K10-bilagan redovisas till Skatteverket.


Kundfakturering

Du fakturerar enkelt i bokföringsprogrammet Fortnox, där du även hålls uppdaterad om de betalningar som inkommer. I ditt kundregister lägger du smidigt till information om dina kunder.


Kvittohantering

Genom den integrerade tjänsten Companyexpense kan du enkelt fota dina kvitton direkt i mobilen. Här registrerar du även milersättning och traktamente, om du har det. Efter att du skickat in dessa digitalt bokförs de direkt i Fortnox, smidigt och enkelt.


Leverantörsfakturor

När vi har hanterat din post får du en notis om att attestera dina leverantörsfakturor digitalt. Efter att du har gjort det skickar vi en betalfil till banken som du slutgodkänner. Detta innebär att du har full koll på dina betalningar, utan att behöva hantera fakturorna själv.


Lön och utdelning

En fördel med att driva eget aktiebolag är att du kan balansera månadsvisa löneuttag med årliga utdelningar (som görs till lägre beskattning). Tillsammans med dig bestämmer vi en lämplig månadslön och ser sedan till att du tryggt och säkert får den utbetald.


Momsredovisning och AGI

Om du bedriver momspliktig verksamhet ska momsen redovisas till Skatteverket. Vi hjälper dig att fylla i och skicka in din momsdeklaration och ser till att Skatteverket får betalningen i god tid. Vi ser även till att din arbetsgivardeklaration redovisas och skickas in.


Myndighetspost

Med win-win GO! slipper du jobbig posthantering. Vi tar hand om din myndighetspost, men självklart har du tillgång till den genom din Kivra företagsbrevlåda. När du ställer om din adress till c/o Win-Win Ekonomi ser vi även till att din postbox töms dagligen och du behöver därför inte vidarebefordra posten till oss. Vi hjälper även till att digitalisera dina leverantörsfakturor.


Personlig konsult

Med vår digitala lösning har du alltid tillgång till en personlig redovisningskonsult, som hjälper dig med ditt företags redovisning och finns där om du har frågor eller funderingar.


Årsbokslut

När räkenskapsåret lider mot sitt slut är det dags att upprätta ett årsbokslut. Du bjuds då in på ett möte till din redovisningskonsult, där ni tillsammans pratar igenom året som gått samt diskuterar målsättningar för framtiden. Din redovisningskonsult upprättar sedan bokslutet i sin helhet.


Vad behöver du som kund göra?

Win-win GO! är en heltäckande lösning och det enda du som kund behöver göra är att hantera fakturor, fota och skicka in kvitton samt godkänna betalningar. Resten sköter vi, så att du kan fokusera på det du är bäst på!

 

Är du ute efter mer?

Win-Win Ekonomi är redovisningsbyrån som har både kompetensen och ambitionen att hjälpa dig med ditt företag. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tilläggstjänster!

 

Julia

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
08-684 492 50
js@winwin-ekonomi.se


Isabelle

Palmfeltsvägen 19, 121 62 Johanneshov
 08-684 492 49
il@winwin-ekonomi.se